Třezalkový olej Nobilis Tilia

Dostupnost: do týdne

Pro rehabilitační, aromaterapeutické i kosmetické masáže, vhodný na spáleniny

Více detailů

164,00 Kč

  • 20ml
  • 100ml

Více informací

Třezalkový olej Nobilis Tilia CPK
(20ml a 100ml) 

Využití v péči o pokožku: Třezalkový olej se využívá pro své čistící, antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný pro ošetření spálené pokožky po nadměrném slunění, k ošetření naraženin, zanícených ran a pohmoždenin, uvolňuje svalové a energetické blokády. Pokožce dodává potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost. Vyrábíme jej pouze z květů tradičním způsobem. Květ sbíráme ručně v době příznivého postavení měsíce a macerujeme jej v olivovém oleji výhradně přirozeným slunečním světlem. Získaný olej má sytě rudou barvu a příjemné aroma, které způsobuje třezalková silice. Třezalka je fotosenzibilizující rostlina, proto při jejím používání nepobývejte na přímém slunci.

Tip pro zdravou výživu: Třezalkový olej nedoporučujeme pro vnitřní užití.

Použití: Jemnou masáží vtírejte do pokožky.

Složení: Hypericum Perforatum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil

Poznámka: Sluneční macerace

30 dalších produktů ve stejné kategorii: